Groepslessen

Aerobicsstudio Fit & Fris in Houten verzorgt voor jong en oud, man of vrouw verschillende groepslessen.

Pilates

Pilates is een bewegingsvorm waarbij ademhaling en ontspanning centraal staat. Deze bewegingsvorm resulteert in strakke, 'lange' spieren, een soepele en krachtige rug, een platte buik, een verbeterde bloedsomloop en meer zelfvertrouwen. Lees meer »»

Step & Shape

De les begint met het losmaken van de spieren, de z.g. "warming-up". Daarna wordt spelenderwijs een dans opgebouwd, die bestaat uit eenvoudige danspasjes rondom- en op een laag bankje (de "step"). Lees meer »»

Thai-Bo

Thai-Bo is een vorm van Aerobics waarbij er verschillende technieken worden gebruikt uit de vechtsport (Thai)boksen. Niet zomaar een rondje boksen, maar op een hoog tempo op lekkere opzwepende muziek de bokstechniek in perfectie uitvoeren. Lees meer »»

Pump & Abs

Pump & Abs is een groepstraining waarbij de nadruk ligt op het versterken van de spiergroepen die het meest zichtbaar zijn aan je lichaam. Lees meer »»

Kettlebell Workout

Wat Kettlebell training zo aantrekkelijk maakt is de hoeveelheid spieren die je tegelijkertijd traint. Bij veel van de oefeningen train je de benen, rug, buikspieren, armen en schouders. Lees meer »»

Total Body Workout

Een mix van alle aerobic lessen! Een stukje conditie (high impact), een stukje spierversterking en nog veel meer. Lees meer »»

Zumba Fitness

Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Het verschil met andere workouts is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent, omdat het gewoon leuk is! Lees meer »»

BootCamp

Wil je fit en fris, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! Lees meer »»

Kangoo Power

Kangoo Power is een pittige, energieke en leuke Aerobics Workout voor iedereen. Lees meer »»

Lekker sporten in groepslessen in Houten