Over mij

Mijn naam is Maria de Wolf. Ik ben gediplomeerd instructrice én sinds 2005 eigenaresse van Fit & Fris Sports and More. Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche.

Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Naast het volgen van verschillende opleidingen en cursussen op sportgebied heb ik ruime ervaring in het coachen en begeleiden van mensen in de fitnessbranche.

Lesgeven is mijn passie. Naast mijn vaste lessen voor Fit & Fris verzorg ik lessen op freelance basis, voornamelijk in de provincie Utrecht en Noord Holland. Mijn doel is om meer mensen in beweging te krijgen, ze uit te dagen om tot een hoger level te gaan, ze te stimuleren én enthousiast te maken, zodat ze zich energieker voelen.

Ik vervang met plezier uw vaste sportdocent tijdens vakantie of ziekte. Ook ben ik in te huren voor overige activiteiten, zoals een bedrijfsactiviteit of een kinderfeestje. Neemt u voor meer informatie gerust contact met mij op via e-mail info@fitenfris.nl of tel: 06 - 55 115 215.

Freelancer Instructeur