Groepslessen

Aerobics Studio Fit & Fris in Houten verzorgt voor jong en oud, man of vrouw verschillende groepslessen.

Pump & Abs in Houten

Pump & Abs

Pump & Abs is een groepstraining waarbij de nadruk ligt op het versterken van de spiergroepen die het meest zichtbaar zijn aan je lichaam.
Lees meer

WISE Yoga in Houten

WISE Yoga

WISE yoga is een unieke bodymind  workout vol verrassingen, humor en  veel plezier, geheel in ‘wise’ style. Dit is ‘n toffe mix van Yin en Yang  yogavormen met hippe, sportieve meditaties en visualisaties, zo leuk!
Lees meer

Kangoo Power in Houten

Kangoo Power

Kangoo Power is een pittige, energieke en leuke Aerobics Workout voor iedereen. Het wordt gegeven op Kangoo Rebounds Shoes (=verende schoenen). Door de veer in de zool worden de gewrichten veel minder belast.
Lees meer

Thai-Bo in Houten

Thai-Bo

Thai-Bo is een vorm van Aerobics waarbij er verschillende technieken worden gebruikt uit de vechtsport (Thai)boksen. Niet zomaar een rondje boksen, maar op een hoog tempo op lekkere opzwepende muziek de bokstechniek in perfectie uitvoeren.
Lees meer

Pilates in Houten

Pilates

Pilates is een bewegingsvorm waarbij ademhaling en ontspanning centraal staat. Deze bewegingsvorm resulteert in strakke, 'lange' spieren, een soepele en krachtige rug, een platte buik, een verbeterde bloedsomloop en meer zelfvertrouwen.
Lees meer

BBB Workout in Houten

BBB Workout

Deze les staat geheel in het teken van drie grote spiergroepen, De Buik, Billen en Benen. De les begint met een eenvoudige warming-up.
Lees meer

BootCamp Houten in Houten

BootCamp Houten

Wil je fit en fris, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur.
Lees meer

Zumba Fitness in Houten

Zumba Fitness

Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Het verschil met andere workouts is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent, omdat het gewoon leuk is!
Lees meer

Hitt Fit in Houten

Hitt Fit

Een mix van alle aerobic lessen! Een stukje conditie (high impact), een stukje spierversterking en nog veel meer. In deze les wordt ook wel eens gebruikt gemaakt van de verschillende materialen zoals de step, balance-dome-bal, dynabands etc.
Lees meer