“Ik blijf eeuwig jojo’en, dat ben ik zó zat!”

Je probeert die winterkilo’s voor de zomer te lozen maar ziet op tegen diëten…

Maar wat nou als het je lukt een gezonde leefstijl eigen te maken zodat je op je ideale gewicht blijft?

Daar hebben we het Fit & Gezond programma voor ontwikkeld!

Zodat jij je niet alleen deze zomer, maar het hele jaar je lekker in je vel zit!

Fit en Gezond for life programma

Ben jij dit?

 •  Ik wil wat kilo’s kwijt en dat die er ook echt afblijven
 •  Ik wil best sporten of meer bewegen maar ook resultaat zien
 •  Ik zou wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken van een coach
 •  Ik wil me niet eenzaam voelen in mijn struggle om een gezonde leefstijl te bereiken
 •  Ik wil met mijn vragen bij iemand terecht kunnen
 •  Ik wil van anderen horen hoe zij het doen
 •  Ik wil mijn doel echt bereiken, ik ben er klaar voor!

Fit & Gezond programma

 •  Een individuele intake met een persoonlijk beweegplan en voedingskaders als resultaat
 •  Toegang tot een online course-community vol praktische informatie
 •  Toegang tot een community met andere deelnemers
 •  2 vouchers voor 1 op 1 coaching sessies (naast de intake)
Early Bird Prijs tot 11 maart

€119 per maand / €357.- voor 3 maanden

daarna

€149 per maand / € 447.- voor 3 maanden

Let op: er is maar plek voor 10 personen!
Wees er snel bij!

Wat krijg ik voor mijn geld?

1
Persoonlijk contact
 
Naast een online intakeformulier krijg je een persoonlijke intake zodat we een programma kunnen maken dat afgestemd is op jouw situatie. Een persoonlijk beweegplan en de voedingskaders zodat jij optimaal resultaat bereikt.
2
Leren met en van elkaar Synergie
 
In de online omgeving krijg je samen met de andere leden toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Tegelijkertijd word je uitgedaagd door vragen en oefeningen om de toepassing te maken op jezelf. Delen van jouw tips en ervaring zorgt voor motivatie en inspiratie.
3
Stappen zetten in je eigen tempo
 
Een gezonde leefstijl eigen maken doe je in kleine stappen. Wil je sparren met de coach over jouw specifieke situatie in 1 op 1 contact, dan zet je een van de vouchers in voor een coachingsessie en wordt dit ingepland.

Zo werkt het:

Zodra je je aanmeldt en betaling is bevestigd krijg je een online intakeformulier. Daarna nemen we een persoonlijke intake met je af om het beweegplan te bespreken (door Maria) en je doelen, motivatie en voedingskaders door te nemen (door Christine).Dit vindt plaats vóór de start van het programma op 4 april.

Je krijgt toegang tot de online cursus en community waar informatie wordt gedeeld om je voor te bereiden op de start van het programma.

Startdatum 4 april

Vanaf deze datum wordt elke dag nieuwe informatie en materiaal gedeeld in de online community en gaan we samen aan de slag om onze doelen te bereiken.

Garantie
Behaal jij je doelen in 12 weken, dan staat daar een beloning tegenover van 2 weken gratis sporten!!!
Beloning!

Wie zijn wij?

Maria de Wolf
Mijn naam is Maria de Wolf. Ik ben gediplomeerd instructrice én sinds 2004 eigenaresse van Fit & Fris Sports and More. Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Ik heb verschillende opleidingen gedaan waaronder, De Aalo (all round) Fitvak A, Ground Control Pilates (Debby Jenner), Fysio Physics (Karl Noten), Kettlebel Training (Overload Worldwide). Verder nog vele losse certificaten behaald en cursussen en workshops gevolgd. Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Lesgeven is mijn passie. Mijn doel is om meer mensen in beweging te krijgen, ze uit te dagen om tot een hoger level te gaan, ze te stimuleren én enthousiast te maken, zodat ze zich energieker voelen.

Christine Langeraar
Na meer dan 18 jaar ervaring als docent en coach in het HBO, wilde Christine haar coachingskills uitbreiden op het gebied van leefstijl. Na het succesvol afronden van de leefstijlcoachopleiding, zet ze nu haar liefde voor onderwijs in door het maken van online courses en coachingprogramma’s op het gebied van balans, optimaal en gezond leven. Mensen helpen om hun leven in te richten zodat ze de dingen doen die ze echt willen, dat is mijn passie!

Is dit voor mij geschikt?

“Ik heb al meerdere diëten geprobeerd, waarom zou het nu wel lukken?”

Een dieet is gericht op resultaat op de korte termijn; dit programma is anders. In dit programma zijn we óók gericht op resultaat maar doorloop je in de online coursecommunity een traject dat je helpt om patronen te veranderen, je mindset te verbeteren en een gezonde leefstijl eigen te maken die bij jou past en vol te houden is. Zodat je niet na een paar weken weer op je oude gewicht zit.

“Ik heb een vol leven, waar haal ik de tijd vandaan?”

Om sneller resultaat te behalen raden we aan om 3 keer per week te sporten. Je kunt de lessen bij Fit en Fris volgen maar krijgt ook online lessen die je thuis op je eigen moment kunt doen. Zo is het makkelijk in te plannen in jouw ritme. Ook krijg je genoeg tips om de hele dag door meer in beweging te komen wanneer je 3 keer sporten echt te veel vindt.

“Zo’n groep is niets voor mij”

Onderdeel van het Fit & Gezond programma is de online course-community waar je informatie en oefeningen krijgt van de coaches. Ook worden hier veel tips en ervaringen gedeeld door de groepsleden. Op deze manier krijg je dus niet alleen de input van Maria en Christine maar ook tips van de anderen die in het zelfde proces zitten als jij! Een waardevolle bron van inspiratie en motivatie als je het even moeilijk vindt!

Dit gaat het je opleveren:

Je lekker voelen in je lijf

Je bereikt je doelen doordat je haalbare stappen neemt. Je zult je niet pas lekker voelen aan het eind van de rit maar tijdens het proces merken dat je lekker in je lijf zit omdat je succeservaringen opdoet en goed bezig bent. Dat geeft je power en positiviteit.

Regie over je eetpatronen

Je krijgt inzicht in wat voor eter je bent en leert ongezonde patronen vervangen door gezonde keuzes. Niet meer gedachteloos overeten maar voeding weer inzetten waar het voor bedoeld is: je lijf voeden. Er blijft ruimte voor genieten van je lievelingseten! Je leert hoe je hier ruimte voor inbouwt zodat je het volhoudt.

Een mindset waarmee jij gaat winnen

Maak je eenmaal bewuste keuzes als het gaat om sporten en voeding dan zal je dat de boost geven om ook bijvoorbeeld qua werk-privébalans of op het gebied van relaties meer regie te pakken. Een gezonde geest in een gezond lichaam zorgt voor een optimaal leven!

Kies nu voor de knop om en ga ervoor! Je staat er niet alleen voor.

Ja, ik doe mee!

Je zal jezelf straks dankbaar zijn dat je vandaag deze keuze maakte!

Er is beperkt plek!

Wil je wel meedoen maar heb je nog vragen? Neem contact op met

Maria:   06 - 551 152 15

Christine:   06 - 511 075 21